Preču katalogs

Noderīga informācija — Kā izvēlēties aitu cipršanas mašīnu?

Kā izvēlēties aitas cirpšanas mašīnu? Jautājums, ar kuru saskaras katrs lielāka vai mazāka skaita aitu īpašnieks. Pat ja Jūsu aitu šķirne ir vērsta tikai uz gaļas produktivitāti, aitu cirpšana ir priekšnoteikums veselīgu aitu uzturēšanai. Aitām, kuru vilnu necērpj, ir nepatīkams izskats un gada laikā to vilna piesārņojas un tajā veidojas labvēlīga vide dažādu patogēno mikroorganismu attīstībai.

 

1. Izvēloties aitu cirpšanas mašīnu Jums ir nepieciešams zināt vajadzīgo jaudu. Jo Jums ir vairāk aitu, jo jaudīgāka ierīce Jums nepieciešama. Dažādām ierīcēm ir dažāda jauda.

2. Izvēloties aitu cirpšanas mašīnu, noteikti noskaidrojiet pie pārdevēja vai precei ir garantija. Ja tā ir, tad ražotājs, pirmkārt, ir pārliecināts par savu preci, otrkārt, visādi gadās, no tā neviens nav pasargāts. Garantija aitu cirpšanas mašīnām ir elektriskajai daļai, motoram. Asmeņiem garantija nav paredzēta, parasti pārdevējs sniedz iespēju uzasināt tos par atsevišķu samaksu vai arī iegādāties jaunu asmeņu kompletu.

3. Noteikti noskaidrojiet pie pārdevēja vai komplektā ir lietošanas instrukcija, jo nevelti tā tomēr ir aitu cirpšanas mašīna. Un tikai pareizo to lietojot (nepārgriežot ar uzgriezni nažus, pareizi lietojit eļļu un nepārkarsējot ierīci), prece Jums kalpos ilgi un ātri atmaksāsies.

 

Lai aitu cirpšanas mašīna Jums kalpo ilgi un lai Jūs priecē aitu cirpšanas process!